Afectacions a la mobilitat per les obres de cobertura de la Ronda de Dalt : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per les obres de cobertura de la Ronda de Dalt

17/07/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

A partir d’avui s’inicia una nova fase de les obres de cobertura de la Ronda de Dalt, entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron, als barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera.

Els treballs consisteixen en l’execució dels murs de recolzament laterals de l’estructura de cobertura, la llosa de cobertura i els elements necessaris per habilitar el nou vial com a túnel.

A causa de les obres d’execució del mur del costat muntanya des d’avui i fins el proper 2 de setembre s’ocupa el carril dret de la calçada sentit Llobregat de la Ronda de Dalt (B-20) en un tram d’uns 500 m a l’alçada de l’entrada 5. Així, al llarg d’aquest tram es talla un carril de circulació mantenint alhora en servei els dos carrils del tram central. Els treballs es fan en horari diürn i horari nocturn, moment en el qual també hi haurà alguns talls totals de trànsit en dates pendents de concretar.

Les obres que s’estan executant donen continuïtat a les que ja es van fer l’estiu passat quan es van construir els fonaments i el mur estructural del que serà el primer tram de cobertura urbanitzada.

El projecte preveu la cobertura d’un primer tram de la Ronda, corresponent a 180 metres davant del Mercat de la Vall d’Hebron. L’actuació, que inclourà també la urbanització dels laterals, permetrà millorar la permeabilitat urbana i la connectivitat transversal entre els barris i reduir la contaminació acústica.

 

 





Paraules clau

mobilitat/