Bombers de Barcelona renova la seva direcció : Servei de Premsa

Bombers de Barcelona renova la seva direcció

18/07/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Sebastià Massagué és el nou director del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona 

El cos també compta amb un nou director de la Divisió d’Operacions, Ángel López, i es nomenen 11 tècnics migs i 4 tècnics superiors

Sebastià Massagué és el nou director de Bombers de Barcelona. Massagué (Argentona, 1965) ha estat nomenat nou director del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona. És bomber des de fa 31 anys, va ser membre del cos de Bombers de Barcelona i té una sòlida formació complementària en estructures arquitectòniques i prevenció i valoració de riscos, així com en lideratge d’equips. De 2004 a 2008 va ser professor associat de la Universitat Politècnica de l’assignatura “Projectes de seguretat i Laboratori del Foc”. Els últims 10 anys ha sigut el cap de la Divisió de Grups Operatius Especials dels Bombers de la Generalitat.

 

 

Bombers de Barcelona també compta amb un nou director de la Divisió d’Operacions, Àngel López, que és membre del cos, i reforça la seva estructura interna amb el nomenament d’11 tècnics i tècniques migs i 4 tècnics superiors, provinents de la convocatòria de promoció interna convocada enguany, després 7 anys sense cap convocatòria de promoció interna, des de 2011.

Aquesta convocatòria ha permès l’ascens de personal format i amb experiència de fins a 7 anys d’interinatge al Cos. Aquest any també es van convocar 17 places de sotsoficials, i 22 de sergent, en la que ha estat la promoció interna més gran dels últims 20 anys al Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament.

L’alcaldessa Ada Colau va rebre el nou cap i els nous comandaments de Bombers de Barcelona a l’Ajuntament, la setmana passada.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/