Ada Colau rep el doctor Valentí Fuster : Servei de Premsa

Ada Colau rep el doctor Valentí Fuster

25/07/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 26 de juliol, a les 9:30 hores (despatx institucional d’alcaldia), l’alcaldessa Ada Colau , es reuneix amb el doctor Valentí Fuster, en el marc del Pla Barcelona Ciència, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per potenciar l’ecosistema de recerca i innovació de la ciutat. A la trobada també hi assistirà el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello.

El doctor Fuster és una personalitat reconeguda en el panorama científic mundial. Doctor honoris causa de 34 universitats i ha rebut tres de les beques més importants del NIH (National Institutes of Health). Ha publicat més de 900 articles científics en revistes mèdiques d’àmbit internacional i és autor de dos dels llibres de més prestigi dedicats a la cardiologia clínica i d’investigació. A més, ha fet importants contribucions a la medicina a nivell mundial i és reconegut per les seves investigacions sobre l’origen de les lesions cardiovasculars, la primera causa de mort als països desenvolupats, que han contribuït a millorar la prevenció i el tractament dels infarts.

A la sortida de la trobada, Valentí Fuster i el tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello atendran els mitjans de comunicació (aproximadament 10:30 hores, Saló Ciutat).

NOTA: Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la reunió.

 

 





Paraules clau

ciència/ educació/