Mor una vianant en un atropellament a l’Eixample : Servei de Premsa

Mor una vianant en un atropellament a l’Eixample

22/08/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La dona, embarassada de 6 mesos, va ser traslladada en estat greu a un centre hospitalari, on finalment ha mort aquesta tarda

Una dona de 31 anys de nacionalitat nord-americana ha mort aquesta tarda després que ahir a les 21.52 hores patís un atropellament a la confluència del carrer Pau Claris i Avinguda Diagonal. El vehicle estava circulant pel primer carril de l’avinguda Diagonal de la banda mar, per on la dona estava creuant.

La víctima estava embarassada de sis mesos i a causa de l’atropellament, el nadó va resultar mort. Un cop a l’hospital, va ser sotmesa a una cessaria d’urgència i va quedar ingressada en estat molt greu. Finalment, ha mort aquesta tarda. La dona estava acompanyada de la seva parella, que va resultar il•lès.

Fins al lloc de l’accident s’hi van traslladar efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van traslladar la dona a l’hospital. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. La Guàrdia Urbana va practicar la prova de drogotest al conductor, resultant negatiu en ambdues substàncies.

En el que portem d’any, 4 vianants han mort atropellats a Barcelona. L’any passat 5 vianants van morir en accidents de trànsit a la ciutat.

El Consistori lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària. Per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció. La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

Eixample/ prevenció/ seguretat/