MWCapital connecta ecosistemes amb una delegació a GSMA Mobile World Congress Americas : Servei de Premsa

MWCapital connecta ecosistemes amb una delegació a GSMA Mobile World Congress Americas

05/09/2018



Temps estimat de lectura: 3 minuts

MWCapital reuneix 29 empreses espanyoles per participar en la segona edició de 4YFN a GSMA Mobile World Congress Americas i generar vincles amb l’ecosistema d’innovació nord-americà

La delegació s’ha organitzat conjuntament amb: el Ministeri d’Economia i Empresa, representat per la Secretaria d’Estat per a Avenç Digital a través de Red.es; la Generalitat de Catalunya, amb ACCIÓ; i l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa

Broomx, una de les empreses que participarà en la delegació, ha estat seleccionada com a finalista dels 4YFN Awards, certamen que premiarà la startup més innovadora de la trobada

Una delegació de 29 empreses espanyoles participarà en la segona edició de 4YFN a GSMA Mobile World Congress Americas (MWCA) de la mà de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital). La trobada, que aquest any tindrà lloc a Los Angeles del 12 al 14 de setembre, permetrà al grup connectar amb l’ecosistema local per explorar noves oportunitats de negoci al continent americà.

La delegació s’ha organitzat conjuntament amb el Ministeri d’Economia i Empresa, representat per la Secretaria d’Estat per a Avenç Digital a través de Red.es, la Generalitat de Catalunya, amb ACCIÓ, i l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. Les 29 empreses seleccionades són una mostra del talent emprenedor i d’innovació científica de Barcelona, Catalunya i Espanya. Durant l’esdeveniment, els membres de la delegació tindran l’oportunitat de presentar els seus productes i solucions d’última generació en àmbits tecnològics com IoT, Big Data, impressió 3D o 5G davant representants de la indústria mòbil d’arreu del món.

Broomx, una de les empreses de la delegació que centra la seva activitat a crear experiències immersives amb realitat virtual 360º en espais reals, ha estat seleccionada com una de les cinc finalistes dels 4YFN Awards. El 13 de setembre, les finalistes presentaran els seus projectes davant un jurat format per experts del sector, que premiarà la startup més innovadora de la trobada. L’empresa guanyadora tindrà l’oportunitat d’exposar a 4YFN Barcelona 2019 i rebrà una invitació per participar com a ponent. A més, serà automàticament nominada pels ‘GLOMO Startup of the Year Awards’, que tindran lloc en el marc de GSMA Mobile World Congress 2019.

L’11 de setembre, un dia abans que comenci el congrés, les empreses assistiran a un Tour per l’ecosistema emprenedor de LA, amb visites a seus emblemàtiques d’aquest hub d’innovació entre les quals destaquen Boston Consulting Group Digital Ventures, Expert Dojo LA Accelerator i B8ta Store. Durant l’esdeveniment, els expositors participaran en sessions de pitching i tindran trobades amb inversors. També gaudiran de conferències i panells d’experts sobre innovació digital.

Per conèixer més sobre les empreses que formen part de la delegació, fes clic aquí.

 

Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones a nivell global.

Amb el recolzament públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; la transformació digital de la industria; i la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de les tecnologies digitals. Els nostres programes estan transformant positivament l’educació, la industria i l’economia.

MWCapital acull Mobile World Congress i 4 Years From Now [4YFN], la plataforma de negocis per la comunitat d’startups present en tots els esdeveniments de Mobile World Congress a tot el món.

www.mobileworldcapital.com





Paraules clau

empresa/