Gerardo Pisarello i Janet Sanz participen en l’acte d’homenatge als xilens Víctor Jara i Jorge Peña, a Nou Barris : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello i Janet Sanz participen en l’acte d’homenatge als xilens Víctor Jara i Jorge Peña, a Nou Barris

14/09/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 16 de setembre, a les 11.30 hores (Pèrgola del parc de Josep Maria Serra i Martí), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, i la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, participaran en l’homenatge als xilens Víctor Jara i Jorge Peña, víctimes de la dictadura de Pinochet, que es retrà al barri de Canyelles i que impulsa el Centro Salvador Allende. També hi prendrà part el comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes.

 

 

El Districte de Nou Barris, que ja dedica un carrer a Víctor Jara al barri de Canyelles, dona suport a les propostes de la comunitat xilena per retre homenatge a la seva figura amb motiu del 45è aniversari del seu assassinat després del cop d’estat xilè del 1973. A més, enguany s’inclou en l’homenatge el músic Jorge Peña Hen, una altra de les víctimes del cop d’estat.

Durant l’acte, hi haurà un concert a càrrec de l’orquestra fundada pel mateix Jorge Peña, l’Orquesta Sinfónica Latinoamericana de Niños de la Serena, formada actualment per 30 nens i nenes. Seguidament, hi haurà un recorregut des de la zona del concert fins a la placa commemorativa a Víctor Jara, on es farà una ofrena floral. També hi participarà Eulogio Dávalos, president del Centro Salvador Allende.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
cultura/ memòria/ Xile/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina