El veïnat del casc antic de Sarrià recicla fins al 56% i recull la matèria orgànica de més qualitat de Barcelona des de la implantació del Porta a Porta : Servei de Premsa

El veïnat del casc antic de Sarrià recicla fins al 56% i recull la matèria orgànica de més qualitat de Barcelona des de la implantació del Porta a Porta

20/09/2018

La recollida selectiva ha passat del 19% al 55,8%, un 18% més que la mitjana de ciutat

La recollida de la fracció orgànica s’ha multiplicat per deu passant dels 700 kg setmanals als 6.305 kg. Alhora han disminuït les impureses, menys del 2%, perquè el veïnat del casc antic de Sarrià està fent una excel·lent tasca de selecció

El 19 de febrer es va implantar aquest nou sistema de recollida Porta a Porta que s’emmarca en l’Estratègia de Residu Zero municipal i respon a una demanda de l’Associació de Veïns de Sarrià i altres entitats

Per tal de seguir millorant l’adaptació al nou sistema, l’Ajuntament de Barcelona potenciarà la informació, millorarà la visualització dels adhesius, mantindrà l’oficina d’informació i la Comissió de Seguiment i promourà accions de suport a les persones grans que viuen soles, entre altres

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/09/portaaportasarria.pdf[/pdfviewer]Compartiu aquest contingut