Gerardo Pisarello assisteix al pregó de la festa major de l’Esquerra de l’Eixample : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello assisteix al pregó de la festa major de l’Esquerra de l’Eixample

27/09/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 28 de setembre a les 19.00 hores (La Model, c/ Entença 155) el tinent d’Alcaldia d’Economia i Treball, i regidor de l’Eixample, Gerardo Pisarello, assisteix al pregó de la festa major de l’Esquerra de l’Eixample, que pronunciarà Dory Sontheimer, autora del llibre “Les set caixes” (Angle Editorial).

La pregonera, que un dia va trobar set caixes a casa dels seus pares que li van revelar la seva autèntica identitat, també és cunyada de Max Lehmann, fundador de la fàbrica de nines Lehmann, situada a l’interior d’una illa de l’Eixample Esquerre.

El pregó iniciarà una setmana ben farcida d’activitat cultural, social, cívica, esportiva, al barri, organitzada per l’associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample amb la col·laboració de desenes d’entitats, i que es desenvoluparan en 14 espais diferents del barri, un dels quals serà l’antiga presó, espai recuperat per a la ciutat.

En la festa major s’integren activitats del Festival Ús Barcelona i Media Urban, l’escenari de les quals serà precisament la Model.

Adjuntem el programa complet de la festa major.





Paraules clau

Eixample/