L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, clou les jornades “1 d’octubre i més. Barcelona ciutat de drets” : Servei de Premsa

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, clou les jornades “1 d’octubre i més. Barcelona ciutat de drets”

30/09/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Ada Colau ha denunciat “la repressió de l’1 d’octubre” i ha fet una crida a la reflexió col.lectiva, durant l’acte de cloenda de les jornades “1 d’octubre i més. Barcelona ciutat de drets”.

Les taules de debat de les jornades “1 d’octubre i més. Barcelona ciutat de drets” han debatut durant tres dies sobre el significat de l’1 d’octubre per als veïns i veïnes de la ciutat.

L’alcaldessa ha dit que, “des de l’Ajuntament, arribarem on calgui, perquè no volem que es normalitzi ni es repeteixi una situació com la que vam viure fa tot just un any”. “Alhora”, ha seguit l’alcaldessa, “cal que la ciutat pugui tenir “espais de reflexió” com aquestes jornades, perquè “val la pena que reflexionem, més enllà de la repressió, sobre l’1 d’octubre com a moment d’empoderament popular i d’apertura i radicalitat democràtica” i ha considerat que “hauriem d’intentar que el llegat sigui d’eixamplament democràtic i de construcció d’un projecte comú, plural i divers”.

 

Les jornades, organitzades per l’Ajuntament i les entitats de la campanya “Demà pots ser tu”, han girat al voltant dels eixos evocar, rememorar, denunciar i recosir.

Les exposicions instal·lades al recinte de la Model continuaran obertes fins al pròxim 16 d’octubre.

Més informació:
http://ajuntament.barcelona.cat/dretsidiversitat/ca/noticia/1-d-octubre-i-mes-barcelona-ciutat-de-drets





Paraules clau

1-O/ ajuntament/