Ada Colau assisteix al 50è aniversari de la sortida de les barraques de Montjuïc : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix al 50è aniversari de la sortida de les barraques de Montjuïc

05/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge, 7 d’octubre, a les 11:00 hores, a l’antic camp de softbol situat al costat del Jardí Botànic (carrer Dr. Font i Quer, 2) l’alcaldessa, Ada Colau, assistirà a la Trobada de Montjuïc, l’acte que commemora el 50è aniversari de la sortida dels barris de barraques d’aquest punt de la ciutat.

Els antics barraquistes, que es van reubicar en diferents municipis, han mantingut lligams d´amistat i han establert contactes al llarg dels anys amb diferents trobades als municipis d´acollida. Ara, amb motiu d’aquest aniversari, han organitzat aquesta trobada en col·laboració amb entitats locals i els municipis de Sant Boi, el Prat, Badalona i Barcelona (on la majoria dels barraquistes van anar a viure)

A banda de l’alcaldessa de Barcelona, també hi haurà Lluís Tejedor, alcalde d’El Prat de Llobregat; Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi i Àlex Pastor, alcalde de Badalona. A més, i entre d’altres, també hi haurà la regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, i l’historiador del Grup d’Estudis de Montjuïc, Oriol Granados.

 

Document relacionat 1/2

Document relacionat 2/2





Paraules clau

Sants-Montjuic/