Janet Sanz participa en un debat organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya sobre la mesura del 30% d’habitatge protegit : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en un debat organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya sobre la mesura del 30% d’habitatge protegit

05/10/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 8 d’octubre, a les 18.30 hores (Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Plaça Gal·la Placídia, 32), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en un debat organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya sobre l’impacte econòmic de la proposta d’establir reserves d’HPO en sòl urbà consolidat a Barcelona.

També hi prendran part Joan Ràfols i Agustí Jover per part del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Lluís Marsà, president de l’Associació de Promotors de Catalunya, i Pere Gonzàlez Nebreda, arquitecte expert en urbanisme i valoracions.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina