L’alcaldessa agraeix la dedicació i vocació dels agents de la Guàrdia Urbana que es jubilen : Servei de Premsa

L’alcaldessa agraeix la dedicació i vocació dels agents de la Guàrdia Urbana que es jubilen

09/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit avui l’acte d’entrega de les Medalles a l’antiguitat i al personal jubilat de la Guàrdia Urbana, que s’ha celebrat aquesta tarda a la sala d’actes del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona.

Durant la cerimònia, en que s’han entregat 191 guardons, l’alcaldessa ha expressat l’agraïment de tota la ciutat a la vocació, professionalitat i dedicació dels agents que ara es retiren, i ha encoratjat els agents que ja han complert més de 25 anys per seguir treballant per una ciutat “complexa, amb mil i un problemes” tan propis com els derivats de la globalització.

 

Ha recordat que aquest últim any no ha estat fàcil, i ha citat diferents esdeveniments i recordat els greus atemptats del 17 d’agost de 2017. “Davant totes aquestes circumstàncies, tinc l’orgull d’afirmar que la Guàrdia Urbana de Barcelona ha actuat amb el màxim de professionalitat i d’humanitat”. “La nostra obligació, com Ajuntament, és fer-hi front, prevenir els conflictes i donar resposta a les necessitats”, ha afegit.

L’alcaldessa s’ha compromès a seguir treballant perquè “Barcelona tingui una Guàrdia Urbana preparada, moderna i a l’alçada dels reptes que tenim per davant”.





Paraules clau

guàrdia urbana/ prevenció/ seguretat/