Les alcaldesses de Barcelona i Mèxic signen un acord per afrontar juntes reptes de present i de futur : Servei de Premsa

Les alcaldesses de Barcelona i Mèxic signen un acord per afrontar juntes reptes de present i de futur

10/10/2018

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la de ciutat de Mèxic, Claudia Sheinbaum s’han compromès avui a treballar juntes per afrontar els reptes més importants de les seves ciutats, sobretot en els àmbits cultural, la participació i seguretat ciutadana, la gestió d’espai públic, el transport i el canvi climàtic, entre d’altres. Avui han formalitzat aquest acord amb la signatura, d’una declaració d’intencions, que s’ha celebrat al Saló Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

Sheinbaum, que es troba a Barcelona en el marc d’una visita institucional a diferents ciutats europees, ha destacat el seu interès per com la ciutat “ha fet un esforç en recuperar la ciutat per a les persones, i per fer-la més justa i igualitària”, uns objectius, ha dit, que s’ha fixat per dur a terme durant el seu mandat a la ciutat de Mèxic. Al seu torn, Ada Colau ha refermat la intenció de la ciutat de Barcelona d’aprofundir en els llaços que “històricament ens uneixen a Mèxic, tan culturalment com històricament, ja que va ser una terra acollidora de la diàspora de la repressió” durant la Guerra Civil espanyola.Compartiu aquest contingut