Bon Pastor comptarà amb el nou casal per a gent gran a finals d’any : Servei de Premsa

Bon Pastor comptarà amb el nou casal per a gent gran a finals d’any

13/10/2018

L’equipament compta amb una superfície de 923 m2 i duplica la superficie de l’actual casal, que tancarà per l’ampliació de l’institut-escola adjacent de El Til·ler

El barri de Bon Pastor obrirà el seu nou casal per a gent gran a finals d’any al carrer Alfarràs. Un cop les obres estan acabades i aprovada l’adjudicació de la gestió de l’equipament. La inversió ha estat d’1’5 milions d’euros.

 

 

L’actuació ha consistit en la reforma interior dels locals ubicats als números 30-38 del carrer Alfarràs per convertir-lo en un casal de gent gran. El local ocupa la planta baixa d’un edifici de nova construcció realitzat dins el marc de la transformació del Pla de millora urbana del barri del Bon Pastor. La resta de plantes estan dedicades a 60 habitatges públics, on s’han reallotjat les persones de la 3a fase de la remodelació de les cases barates del Bon Pastor.

El nou equipament compta amb el doble de superfície del casal de gent gran existent fins ara al passeig Mollerussa, que tancarà perquè queda afectat per la futura ampliació de l’adjacent l’institut-escola El Til.ler. Comptarà amb sales de reunió, aula d’informàtica i de cuina, un bar amb sala gran i una sala polivalent que tindrà una entrada independent per tal que pugui ser utilitzada més enllà dels horaris d’obertura del casal.

Les noves infraestructures permetran dur a terme diversos tallers, entre ells d’informàtica i de cuina. A banda, comptarà amb una cuina en la qual es durà a terme el programa d’Àpats en Companyia, el programa d’assistència a les activitats de la vida diària de persones grans en situació de fragilitat, orientat a potenciar un envelliment actiu i saludable, mitjançant una alimentació adequada i el foment de vincles d’amistat i de connexió de la persona amb el seu entorn.Compartiu aquest contingut