Gairebé 200 edificis s’obriran al públic en la propera edició de l’Open House BCN’18 : Servei de Premsa

Gairebé 200 edificis s’obriran al públic en la propera edició de l’Open House BCN’18

18/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre se celebra la propera edició del festival Open House, a través del qual es poden visitar edificis que habitualment no estan oberts al públic.

L’Ajuntament de Barcelona i en concret la regidoria d’Habitatge i Rehabilitació obriran en aquesta nova edició quatre edificis singulars d’habitatges públics, tres dels quals construïts per l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitacio de Barcelona (IMHAB) i el quart serà un cohabitatge, en concret un cohabitatge del model de masoveria urbana promogut per la cooperativa Sostre Cívic al carrer Princesa, 49.

Els altres tres edificis que s’obriran i que ja estan en servei són l’edifici premiat aquest any  com la millor edificació en obra nova de l’Associació Espanyola de Gestors Públics d’Habitatge i Sòl: el del carrer de Tànger, 40. Es tracta d’un edifici d’habitatge públic per al lloguer social. Es visitaran també dos immobles de pisos dotacionals per a persones grans que també han estat lliurats recentment: l’edifici conegut com Glòries I i II, situat a l’illa que formen els carrers Ciutat de Granada, Bolívia i Badajoz, amb la plaça de les Glòries, i l’edifici de Quatre Camins, construït al carrer de la Vista Bella, 7-9.

Més informació sobre el festival als documents adjunts: nota de premsa i dossier de premsa:





Paraules clau

habitatge/