Barcelona commemora el Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama : Servei de Premsa

Barcelona commemora el Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama

19/10/2018

L’Ajuntament de Barcelona ha commemorat aquest divendres el Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama amb la il·luminació de color rosa de la façana de l’Ajuntament, la Font de Passeig de Gràcia, les Fonts Bessones de Plaça Catalunya, la Font Diana de Gran Via de les Corts Catalanes i la Font Màgica de Montjuïc.

 

 

Prèviament, la comissionada de Salut, Gemma Tarafa, s’ha reunit al consistori amb cinc entitats de la ciutat que lluiten contra aquesta malaltia: l’AECC, Oncolliga, Gamis, Àgata i FECEC. Tarafa ha recordat que el càncer de mama és el que té més incidència entre les dones i, tot i que la mortalitat associada a aquesta malaltia ha disminuït de forma notable durant els últims anys, encara continua sent la primera causa de mort entre les dones de 45 a 74 anys.

 

 

La comissionada de Salut ha agraït l’esforç i dedicació de les entitats en la lluita contra aquest tipus de càncer, tot destacant la importància de la detecció precoç i la necessitat de suport cap a les persones afectades i els seus familiars.Compartiu aquest contingut