Barcelona participa a la taula de ciutats amb domini propi que té lloc a l’ICANN, el congrés de l’ens regulador dels dominis d’internet : Servei de Premsa

Barcelona participa a la taula de ciutats amb domini propi que té lloc a l’ICANN, el congrés de l’ens regulador dels dominis d’internet

23/10/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 24 d’octubre, (a les 13:30 hores, al CCIB), el Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació , Lluís Gómez i la responsable de Promoció de la Ciutat -Marca de Ciutat,  Consol Valcells, participen a la primera taula de ciutats de l’ICANN, el congrés de l’ens regulador dels dominis d’internet. A la taula hi participen ciutats que han desenvolupat el seu propi domini, com Barcelona amb el el .barcelona; Nova York, París i Gant.

El bloc de ciutats, sota el títol “City brand strategies link to the domains” tracta els dominis de ciutat com un element més de marca. Barcelona participarà a la taula de ciutats per explicar com l’ús del domini .barcelona és una via per reforçar la identitat digital de la ciutat a través de les entitats, empreses i plataformes que l’utilitzen i, per tant, explicar el .barcelona com a eina per implementar una estratègia de marca de ciutat.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
innovació/ internet/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina