Pisarello viatja a París per participar en l’acte de memòria als combatents de les Brigades Internacionals : Servei de Premsa

Pisarello viatja a París per participar en l’acte de memòria als combatents de les Brigades Internacionals

23/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 24 d’octubre, a les 10:30 hores (Estació d’Austerlitz. N° 87 à 97 quai d’Austerlitz, París) primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, participa a París en l’acte de memòria als combatents de les Brigades Internacionals, amb motiu del 80è aniversari del seu comiat.

Hi haurà una ofrena floral davant l’escultura a les Brigades Internacionals de l’estació d’Austerlitz organitzada per l’Association des Amis des Combattants en Espagne Républicaine (ACER). Estarà present Catherine Vieu-Charier, tinenta d’alcaldia de París a càrrec de la cartera de memòria, món combatiu i defensa.

Posteriorment, a les 13:00 hores, (Espace Niemeyer, entrada 8. Avenue Mathurin Moreau, 75019 París), Pisarello participarà a la inauguració del col·loqui internacional “Solidaires”. L’Association des Amis des Combattants en Espagne Républicaine (ACER) organitza aquest col·loqui per tal de reflexionar sobre el paper que van tenir en la Guerra Civil espanyola, especialment el de les dones.





Paraules clau

Brigades Internacionals/ cultura/ memòria/