Ada Colau participa en la inauguració de l’escola de cuina i bar-restaurant ‘Cruïlla al punt’, a Nou Barris : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la inauguració de l’escola de cuina i bar-restaurant ‘Cruïlla al punt’, a Nou Barris

26/10/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 27 d’octubre, a les 13.30 hores (Av/Escolapi Càncer, 4-6), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la inauguració de l’escola de cuina i bar-restaurant ‘Cruïlla al punt’, a Nou Barris. També hi serà la regidora de Nou Barris, Janet Sanz.

Es tracta d’una nova escola de cuina gestionada per la Plataforma d’Educació Social Cruïlla i dirigida a joves. El projecte compta amb la col·laboració i implicació de l’Ajuntament.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
cultura/ gastronomia/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina