Josep Maria Montaner participa en el festival 48h Open House BCN : Servei de Premsa

Josep Maria Montaner participa en el festival 48h Open House BCN

26/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 27 d’octubre a les 11.00 hores (c/ Badajoz cn plaça de les Glòries) el regidor d’Habitatge i Rehabilitació, Josep Maria Montaner, participa en el festival 48h Open House BCN, que se celebra durant tot el cap de setmana a la ciutat.

El regidor visita un dels quatre edificis d’habitatges que l’Ajuntament, a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació (IMHAB) s’obren i es poden visitar en companyia de persones que hi viuen en el marc d’aquest festival. Els altres tres edificis són els cohabitatges del carrer Princesa 49 (a Ciutat Vella), l’edifici d’habitatges i allotjaments temporals del  carrer Tànger 40 (situada a Sant Martí, com la de Glòries), i la promoció lliurada recentment de pisos dotacionals per a persones grans de Quatre Camins, situada al carrer de Vista Bella, (a Sarrià-Sant Gervasi).

El festival 48h Open House obre molts altres equipaments i edificis singulars a la ciutat de Barcelona durant tot el cap de setmana. La informació complerta sobre el festival es troba en el dossier que s’adjunta.





Paraules clau

habitatge/ Sant Martí/ urbanisme/