Pisarello assisteix a la presentació dels projectes de recerca guanyadors de la Càtedra Barcelona UPF en Política Econòmica Local : Servei de Premsa

Pisarello assisteix a la presentació dels projectes de recerca guanyadors de la Càtedra Barcelona UPF en Política Econòmica Local

29/10/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 30 d’octubre, a les 10:00 hores, (Sala Emprèn, Barcelona Activa  C/ Llacuna 162-164), el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello;  el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals; el director de la Càtedra Barcelona UPF en Política Econòmica Local, David Sancho, i Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa, participen  en la presentació dels projectes de recerca guanyadors de la Càtedra Barcelona UPF en Política Econòmica Local.

La Càtedra Barcelona UPF en Política Econòmica Local és una iniciativa conjunta entre la Universitat Pompeu Fabra i l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. La Càtedra de Política Economia Local té com a objectiu principal el foment de la docència, la recerca i la difusió dels coneixements en l’àmbit de Política Econòmica Local i la seva transferència cap a les polítiques públiques.

Cada any, la Càtedra Barcelona UPF en Política Econòmica Local obre una convocatòria d’ajuts en recerca per a la investigació en l’àmbit local. Per la convocatòria de l’any 2018, es destina un total de 99.000 euros a aquests ajuts, amb un import de 27.000 euros per a tres grups de recerca i un import de 9.000 euros pera dos investigadors a títol individual.

Entre els projectes seleccionats en aquesta primera edició n’hi ha de relacionats amb la co-producció al desenvolupament territorial, la reforma del serveis públics locals, la mesura de la precarietat laboral, les plataformes digitals de mobilitat a l’Àrea de Barcelona o noves polítiques d’atenció domiciliària.

A la presentació els investigadors principals dels projectes seleccionats explicaran breument la seva proposta i estaran disponibles per atendre els mitjans de comunicació.





Paraules clau

economia/ política/ recerca/