Gómez inaugura la ‘Smart City Week Barcelona’ : Servei de Premsa

Gómez inaugura la ‘Smart City Week Barcelona’

02/11/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 5 de novembre, a les 18:00 hores (Ca l’Alier, C/ de Pere IV, 362, ), el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, inaugura l’Smart City Week.

L’Smart City Week és una setmana amb més de 50 activitats als deu districtes de la ciutat per apropar els continguts i la reflexió al voltant de la ciutat intel·ligent i sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats. Està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona a través de BIT Habitat, i té lloc durant la setmana prèvia a la celebració de l’Smart City Expo World Congress a la ciutat.

Compta amb la col·laboració de Cisco i amb la participació de més de 20 entitats públiques i privades entre les quals es troben el mateix Smart City Expo World Congress, Fundació i2Cat, PEMB el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), l’Institut d’Estudis Catalans (IEC),el CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs), Mobile Week Barcelona (Mobile World Capital Barcelona), La Fàbrica del Sol, Ideograma, SmartCatalonia, i UPFVenture entre d’altres.

Un cop finalitzat l’acte d’inauguració a Ca l’Alier, tindrà lloc una taula rodona sobre “Tecnologia i ciutats, distopia o utopia?”, moderada per Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia; i amb la participació de Pepe Serra, director del MNAC; Maria Rubert, arquitecta i professora d’Urbanisme de l’ETSAB; Mayo Fuster, directora d’investigació sobre economia col·laborativa a l’Internet Interdisciplinary Institute de la Universitat Oberta de Catalunya; i Lluís Gómez, comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació.





Paraules clau

smart city/