Ada Colau intervé en la inauguració del II Congrés Català de Pobresa Energètica : Servei de Premsa

Ada Colau intervé en la inauguració del II Congrés Català de Pobresa Energètica

07/11/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 8 de novembre, a les 9.45 hores (Centre Cívic Cotxeres de Sants. Carrer de Sants 79), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, intervé en l’acte inaugural del II Congrés Català de Pobresa Energètica. A les 11.00 hores, juntament amb la resta d’autoritats convidades, participarà a la roda de premsa.

El Congrés se celebra els dies 8 i 9 de novembre a la ciutat de Barcelona, centrat en les acuses que agreugen la pobresa energètica i la situació actual dels drets energètics en l’àmbit local i europeu. L’esdeveniment està organitzat pels Ajuntaments de Barcelona, Badalona i Sabadell, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, la Taula del Tercer Sector Socials, l’associació Ecoserveis i l’Aliança contra la Pobresa Energètica.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina