Ada Colau agraeix als milers de persones voluntàries que hi ha a Barcelona el seu compromís social per fer una ciutat més cohesionada : Servei de Premsa

Ada Colau agraeix als milers de persones voluntàries que hi ha a Barcelona el seu compromís social per fer una ciutat més cohesionada

12/11/2018

L’alcaldessa ha participat a la IV Àgora Ciutadana, un espai de trobada impulsat per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

La tinenta d’alcaldia Laia Ortiz presenta el distintiu ‘Actius de l’Acord’ per reconèixer l’esforç de les entitats i projectes que promouen una ciutadania més compromesa

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha agraït aquest dilluns als milers de persones voluntàries que hi ha a la ciutat el seu compromís per construir una societat més social i solidària. “Aquest compromís social no només ens defineix com a ciutat i forma part del nostre ADN, sinó que ens dóna confiança en un món global carregat incertesa”, ha expressat l’alcaldessa.

 

 

També durant l’esdeveniment, que s’ha celebrat al Born Centre de Cultura i Memòria, la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, ha presentat el programa ‘Actius de l’Acord’, un distintiu amb el qual es vol reconèixer específicament l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes que estan treballant més activament per promoure el compromís social i ciutadà.

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, amb més d’una dècada de trajectòria i que engloba unes 700 entitats, empreses i institucions de la ciutat, va fixar l’any passat una Estratègia d’inclusió social i reducció de les desigualtats de Barcelona compartida per tothom. En aquesta estratègia es fixen 12 fites de ciutat mesurables que haurien d’assolir-se abans de l’any 2027, amb l’objectiu de construir un ciutat socialment justa, diversa i intercultural; una ciutat habitable i acollidora; una ciutat educadora; una ciutat feminista i una ciutat saludable que pren cura de tothom.Compartiu aquest contingut