Ada Colau participa en la inauguració de l’Smart City Expo World Congress 2018 : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la inauguració de l’Smart City Expo World Congress 2018

12/11/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 13 de novembre, a les 17:00h, (Pavelló 2, recinte de Gran Via de Fira de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participa en l’acte inaugural de la 8a edició de l’Smart City Expo World Congress.

En la inauguració també hi participaran el president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Nuria Marin; el secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, Francisco Polo; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, entre d’altres autoritats.

La comitiva inaugural farà un recorregut pel saló per a conèixer algunes de les principals innovacions relacionades amb les ciutats intel·ligents.

Smart City Expo World Congress (SCEWC), el principal esdeveniment internacional sobre ciutats, celebrarà el 2018 la seva vuitena edició sota el lema Cities To Live. Organitzat per Fira de Barcelona al recinte de Gran Via del 13 al 15 de novembre, el certamen acollirà la seva major edició fins a la data amb 840 empreses expositores, 700 ciutats presents i un creixement del 31% en l’espai d’exposició.

El certamen es realitza conjuntament amb iWater i la Circular Economy European Summit, creant una plataforma única per al sector de la sostenibilitat.





Paraules clau

Smart City Expo World Congress/