Mercabarna lliura els premis de la 3a edició “Mercabarna Innova” : Servei de Premsa

Mercabarna lliura els premis de la 3a edició “Mercabarna Innova”

13/11/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 14 de novembre, a les 10.30h,  (carrer Major de Mercabarna, 76. Centre Directiu. Sala d’Actes), el regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i President de Mercabarna, Agustí Colom, acompanyat del director general de Mercabarna, Josep Tejedo, farà entrega dels premis ‘Mercabarna Innova’, als quals s’han presentat 15 empreses. Amb aquests premis, Mercabarna vol potenciar la innovació entre les 700 empreses agroalimentàries ubicades en el seu recinte.

Entre els treballs seleccionats destaquen horts urbans sostenibles, preparats naturals per fer pa amb tomàquet i truites de patates amb ceba en pocs segons, safates de caldo més duradores i saboroses, trufes negres esferificades i aplicacions que mostren els peixos del dia i el seu preu en temps real, entre d’altres.

A l’acte hi assistirà el jurat format per experts en els sectors agroalimentari i de la innovació: Anna Gras, directora de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB)-UPC; Jaume Llopis, professor de l’IESE Business School; Josep Maria Monfort, director de l’IRTA (Institut de Recerca Tecnoalimentària de Catalunya); Josep Miquel Piqué, president de La Salle Technova i de la Asociación Internacional de Parques Científicos y Áreas de Innovación (IASP), Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City i Antoni Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions.

 

Mitjans gràfics:

Abans del Lliurament de premis podran fer una ruta per 2 de les empreses guanyadores per veure com produeixen els productes innovadors (la trobada és a les 9h al Centre Directiu de Mercabarna). Després del lliurament de premis, a les 11h, podran prendre imatges dels productes guanyadors i els pre-seleccionats, que estaran exposats a la mateixa sala del Lliurament de premis.

 





Paraules clau

comerç/ mercats/