La Plaça dels Drets dels Infants, a Trinitat Vella, ja llueix el seu nom : Servei de Premsa

La Plaça dels Drets dels Infants, a Trinitat Vella, ja llueix el seu nom

20/11/2018Temps estimat de lectura: 2 minuts

Amb aquesta nova plaça, que es començarà a reformar a començaments d’any, el consistori respon a la demanda de la Xarxa dels Drets dels Infants de Barcelona, formada per 20 entitats que treballen temes d’infància a la Ciutat

L’espai situat en la confluència dels carrers Foradada i Turó de la Trinitat de Trinitat Vella, al districte de Guinardó, llueix des d’avui el nom que tindrà a partir d’ara, el de la Plaça dels Drets dels Infants.

 

Amb aquesta nova plaça, que es començarà a reformar a començaments d’any, el consistori respon a la demanda de la Xarxa dels Drets dels Infants de Barcelona, formada per 20 entitats que treballen temes d’infància a la ciutat, i avança en la consecució d’accions previstes en el Focus Infància i Ciutadania 2017-2020 aprovat pel consistori l’any passat. El plenari del districte de Sant Andreu va aprovar per unanimitat demanar que aquesta plaça portés el nom de Drets dels Infants, i la ponència del nomenclàtor va aprovar la denominació a començament d’estiu.

L’actuació prevista, que es fa en el marc del Pla de Barris de la Trinitat Vella, deixarà vista una mitgera amb una intervenció artística que es durà a terme amb la col·laboració dels nens i nenes del barri i tindrà com a temes principals els drets dels infants i la memòria històrica del barri. El procés creatiu s’ha realitzat amb les escoles Ramón y Cajal i Ramon Berenguer III, conduït pel col·lectiu d’arquitectes el Globus Vermell.

Les obres de la plaça començaran a principis d’any, i és previst que acabin a l’estiu. El pressupost de l’actuació és de 297.074,52 €.

Paraules clau

Sant Andreu/