Ada Colau assisteix a l’acte d’Encesa dels Llums de Nadal 2018 : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte d’Encesa dels Llums de Nadal 2018

21/11/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 22 de novembre a les 19h (carrer Guipúscoa amb carrer Julián Besteiro), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a l’acte d’Encesa dels Llums de Nadal 2018. A l’acte també hi assistiran el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, així com el president de la Fundació Barcelona Comerç, Salvador Vendrell, el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jané, així com representants dels diferents grups municipals.

El senyor Hivern i el “Gran Llibre de les Coses Petites” seran els grans protagonistes de l’acte. L’espectacle, a càrrec, de la companyia Efímer i amb la participació especial del Mag Lari, servirà per donar el tret de sortida al conjunt d’activitats que s’estendrà per la ciutat fins al final de les festes nadalenques.

El gegant arribarà i pujarà a l’escenari on serà rebut per l’alcaldessa. En el precís instant en que el Gran Llibre de les Coses Petites s’obri, s’il·luminaran els carrers de la ciutat i es donarà llum verda als centenars d’activitats que s’estendran pels carrers de Barcelona en les properes setmanes.





Paraules clau

nadal/ nadal 2018/