Lola López assisteix a l’obra ‘No es país para negras’ : Servei de Premsa

Lola López assisteix a l’obra ‘No es país para negras’

12/12/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 13 de desembre, a les 18 hores, a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer Sant Pere Més Baix, 7) la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, assisteix a la funció de ‘No es país para negras’ i participa al diàleg que tindrà lloc en el marc de la funció.

El 1976, a San Sebastià, neix Silvia Albert Sopale, una nena negra en una família de negres en un país de blancs. L’actriu Silvia Albert presenta un cop més a Barcelona l’obra teatral ‘No es país para negras’, un text dramatúrgic escrit en primera persona que ens presenta amb intel·ligència, crítica i humor situacions de vida de l’actriu, i ens convida a reflexionar sobre temes com el racisme, la sexualitat de la dona negra i la construcció de la identitat.

Què és ser afroespanyola? Què és néixer i créixer en un país on no reconeixen la teva nacionalitat perquè tens un to de pell diferent? Què és créixer amb el sentiment de no pertànyer a enlloc? Un cop finalitzada la representació, obrirem un espai de diàleg amb Silvia Albert Nopale, actriu i creadora de la peça, i Laia Muñoz Bover, filla adoptiva d’una família catalana; nascuda a Barcelona i amb arrels a Guinea Equatorial (actualment assessora a famílies adoptants).





Paraules clau

dona/