Detinguts els responsables d’un narcopis al Casc Antic on acudien un gran flux de toxicòmans durant tot el dia : Servei de Premsa

Detinguts els responsables d’un narcopis al Casc Antic on acudien un gran flux de toxicòmans durant tot el dia

13/12/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els agents han detingut tres persones i han localitzat cocaïna, diners en efectiu, una balança, estris per al consum de substàncies estupefaents, i han identificat deu persones que estaven a l’interior del narcopis

Des de principis de l’any 2018 els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat 106 narcopisos i 144 detinguts al districte de Ciutat Vella

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella han realitzat aquesta tarda una entrada i registre per desmantellar un narcopis detectat al carrer Flassaders, al barri Gòtic de Barcelona. En el marc del dispositiu, s’han detingut tres persones, responsables del local on hi acudia un gran flux de toxicòmans de manera permanent durant les 24 hores del dia.

La investigació es va iniciar arran de les queixes veïnals que denunciaven que aquest pis s’hauria convertit en un espai on es distribuïa i consumia drogues, principalment heroïna i cocaïna.

Amb les informacions recollides pels agents, es va iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per tal de poder comprovar i acreditar l’activitat delinqüencial, en concret tràfic de drogues.

Aquesta tarda, amb autorització del Jutjat d’Instrucció número 16 de Barcelona, s’ha realitzat l’escorcoll del local i el seu desmantellament. A l’interior, s’ha localitzat cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum de substàncies estupefaents. En el moment de l’entrada al narcopis hi havia deu persones a l’interior que els agents han identificat.

El narcopis funcionava des de feia setmanes i els detinguts no estarien vinculats amb el dispositiu Bacar que va culminar amb el desmantellament de 57 punts de distribució de drogues i 58 detinguts.

Des de principis d’any, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat al districte de Ciutat Vella 106 narcopisos i han realitzat 144 detencions.

Els dispositius d’investigació i de seguretat ciutadana realitzats per Mossos d’Esquadra, amb el dispositiu Ubiq, i de la Guàrdia Urbana tenen per objectiu evitar la instal·lació de nous punts de venda de drogues al districte i desmantellar els que encara existeixen.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores.





Paraules clau

Ciutat Vella/ prevenció/ seguretat/