Ada Colau assisteix a la inauguració de “La Ciutat dels Somnis 2018” : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la inauguració de “La Ciutat dels Somnis 2018”

24/12/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 27 de desembre, a les 11:00 hores (Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte d’inauguració de la segona edició de “La Ciutat dels Somnis”, el renovat Festival de la Infància que proposa 120 activitats lúdiques i educatives per a donar a conèixer als més petits el món de les professions.

El recorregut inaugural començarà al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

A l’acte hi assistirà el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, entre d’altres autoritats i representants d’entitats i empreses participants.

“La Ciutat dels Somnis 2018”

La Ciutat dels Somnis recrearà de nou una ciutat imaginària on els nens i nenes fins a 12 anys podran jugar a ser grans i provar fins a més de 100 oficis i professions. Hi haurà una trentena d’espais urbans que albergaran tot tipus d’activitats d’experimentació, acció, aprenentatge, joc i esport amb diversió per a tota la família.

Els periodistes interessats a cobrir informativament aquest acte hauran d’acreditar-prèviament al taulell de premsa ubicat a ServiFira (accés per Plaça Espanya avinguda Paral·lel).

La Ciutat dels Somnis romandrà oberta fins al dia 31 de desembre.





Paraules clau

educació/