L’alcaldessa assisteix a la jornada de portes obertes als Cinemes Verdi : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a la jornada de portes obertes als Cinemes Verdi

09/01/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 10 de gener, a les 21.30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assisteix al Dia de Portes Obertes als Cinemes Verdi (Carrer Verdi, 32), amb motiu de la finalització de la primera fase de reformes que s’està duent a terme als cinemes de Gràcia. A l’acte també hi assistirà el comissionat de Cultura, Joan Subirats.

Aquesta jornada oferirà a tots els espectadors l’oportunitat de descobrir les renovades instal•lacions dels Cinemes Verdi, i a veure, per un preu popular, les pel•lícules programades per a aquest dia. Durant tota la jornada de portes obertes es projectaran, des de les 11:30h del matí i de forma continuada fins a les sessions de la nit, tant pel•lícules de l’actual cartellera com a grans èxits dels més de 30 anys d’història dels Cinemes Verdi. Entre les novetats, els assistents podran gaudir del nou sistema de so 7.1. amb el que s’han equipat diverses sales del cinema, així com de la sala amb projecció 4K de la zona Park del Verdi.

Dins de la renovació que s’ha portat a terme en els Verdi, una part fonamental de la mateixa és el gran mural de 8 metres que s’ha realitzat al primer pis del cinema, en el que s’ha recreat diferents escenes de pel•lícules clau del setè art. El mural és obra del pintor i artista Juan Antonio García, pare del director de cinema J.A. Bayona, que a més estarà present, gravant materials per al seu pròxim projecte, un documental que està realitzant sobre la figura del seu pare.





Paraules clau

cultura/