S’estrena el documental ‘Diom’, sobre la cooperativa DiomCoop, en el marc del projecte Umbral : Servei de Premsa

S’estrena el documental ‘Diom’, sobre la cooperativa DiomCoop, en el marc del projecte Umbral

16/01/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 17 de gener, a les 19.30 hores, als Cinemes Girona, se celebrarà l’estrena del documental ‘Diom’, produit per la productora ‘Quepo’, que relata els dos primers anys de la cooperativa Diomcoop. L’estrena està inclosa dins del projecte Umbral, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per a la reflexió al voltant del fenomen de la migració i del racisme.

Un cop finalitzada la projecció, se celebrarà una taula rodona i col·loqui amb el públic, on hi participarà el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, Álvaro Porro, i la presidenta de la cooperativa, Ndeye Fatou Mbaye i dos tècnics de la mateixa, així com un representant de la productora del documental, Quepo, organització no governamental de comunicació i audiovisual per a la transformació social

El documental relata els dos primers anys de la cooperativa i, un cop estrenat, arrenca un cicle de projeccions i debats obert al públic en diferents centres cívics de la ciutat. Està previst fer-ne deu, una per districte, i a les taules rodones hi participaran entitats del territori.





Paraules clau

cooperació/