Ada Colau assisteix a la roda de premsa de les dades del moviment #Cuéntalo : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la roda de premsa de les dades del moviment #Cuéntalo

17/01/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 18 de gener, a les 12 hores, al Centre Cívic Drassanes (Carrer Nou de la Rambla, 43), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la roda de premsa on es donaran a conèixer les dades de la primera anàlisi del moviment #Cuéntalo. A la roda de premsa hi assistirà Cristina Fallarás, periodista i impulsora de #Cuéntalo; Fernando Cucchietti, investigador, Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC); Aniol María, arxiver, membre del grup de treball de Dades i Transparència de l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC-DG); Vicenç Ruiz, arxiver, vocal d’investigació de l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC-DG); i Karma Peiró, periodista de dades
Paraules clau

#Cuéntalo/