Barcelona es confirma com la primera gran ciutat de l’Estat amb major inversió social per habitant : Servei de Premsa

Barcelona es confirma com la primera gran ciutat de l’Estat amb major inversió social per habitant

21/01/2019

L’informe de l’Associació Estatal de Directores i Gerents en Serveis Socials mostra que la inversió en Serveis Socials per habitant ha crescut un 14,4% en només un any a la ciutat de Barcelona

Barcelona compleix amb tots els criteris per ser considerada una de les 31 ciutats de més de 20.000 habitants que aplica criteris d’excel·lència social a l’Estat

La ciutat de Barcelona torna a ser considerada per segon any consecutiu com la primera gran ciutat de l’Estat amb major inversió social per habitant. Així ho posa de manifest l’informe anual que fa l’Associació de Directores i Gerents en Serveis Socials, que classifica els 404 ajuntaments de l’Estat amb més de 20.000 habitants seguint només criteris d’inversió social. En base al seu informe s’aprecia que Barcelona ha augmentat un 14,4% la inversió social per habitant en només un any, en passar de 167,64 euros per persona de l’any 2016 fins als 191,79 euros de l’any següent. La capital catalana se situa així en la vuitena posició del rànquing entre 404 ciutats, només superada per Errenteria, Santurtzi, Arrasate, Eibar, Alcalá la Real, Cullera i Baza.

Pots consultar aquí la nota completa de l’Associació Estatal de Directores i Gerents en Serveis Socials.Compartiu aquest contingut