Laia Ortiz i Gemma Tarafa participen a la constitució de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) : Servei de Premsa

Laia Ortiz i Gemma Tarafa participen a la constitució de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI)

28/01/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 29 de gener, a les 10.30 hores (Lleialtat Santsenca. Carrer Olzinelles 31), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i la comissionada de Salut i Diversitat Funcional, Gemma Tarafa, participen en la constitució de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) com a membre de l’Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva.

La XAVI aglutina 63 entitats de la ciutat que treballen per promoure la plena inclusió i el dret a una vida digna de les persones amb diversitat funcional. Partint de la Convenció de Drets de les persones amb discapacitat de l’ONU, la XAVI té per objectiu coproduir iniciatives que facin possible l’equiparació dels mateixos drets ciutadans i condicions de vida per a tothom, tenint en compte sempre que la persona ha de ser el centre de la presa de decisions.

Amb l’acte de constitució, la XAVI guanya visibilitat com a xarxa representativa del sector de les persones amb diversitat funcional a la ciutat. La formalització de la xarxa ve precedida de dos anys de treball de quatre grups específics: accessibilitat, habitatge de vida independent, suport a les famílies i oci inclusiu.





Paraules clau

salut/