Lola López i Gala Pin assisteixen a l’Any Nou Xinès : Servei de Premsa

Lola López i Gala Pin assisteixen a l’Any Nou Xinès

01/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 2 de febrer, a les 11:00 hores, al Parc de l’Estació del Nord, la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, assisteix a l’acte de benvinguda de l’Any Nou Xinès, que segons el calendari lunar xinès entrarà a l’any 4717, l’Any del Porc. També hi assistirà la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, entre d’altres.

Es tracta d’una jornada festiva que Barcelona ha consolidat i que se celebra conjuntament amb la participació de les comunitats xinesa i catalana, mostrant el seu caràcter obert, la diversitat cultural de la ciutat i el compromís de convivència intercultural.

L’acte central de celebració d’aquesta festa anual a Barcelona consisteix en una gran desfilada pels carrers del districte de l’Eixample, amb la participació d’un miler de persones provinents de més de 65 federacions i entitats xineses de Catalunya i, també, d’entitats i associacions catalanes amb la voluntat que sigui una mostra de la diversitat i la convivència interculturals de la ciutat de Barcelona, a més d’un esdeveniment festiu i participatiu.

La desfilada arrencarà a les 11.30h al Parc de l’Estació del Nord on s’hi concentraran el gruix de federacions i entitats participants per fer la rua pels carrers de l’Eixample fins a l’Arc de Triomf. En aquest punt s’habilitarà un escenari on, a partir de les 12.30h i fins a les 19.00h, tindran lloc diferents  espectacles de la cultura i del folklore xinès i català.

La fira de gastronomia i cultura d’agermanament de les tradicions d’Occident i Orient, tindrà lloc al Passeig de Lluís Companys de 10.00 a 20.00h.





Paraules clau

any nou xinès/ cultura/