Ada Colau participa a la inauguració de la primera incubadora de projectes empresarials d’impressió 3D d’Europa : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la inauguració de la primera incubadora de projectes empresarials d’impressió 3D d’Europa

08/02/2019

Dilluns 11 de febrer, a la Seu del Consorci de la Zona Franca (Avda Parc Logístic 2-10), tindrà lloc la inauguració de la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió additiva, 3D Factory Incubator. A l’acte hi participaran l’alcaldessa de Barcelona i presidenta del Consorci de la Zona Franca, Ada Colau, el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, el President de F. Leitat, Jordi W. Carnes, i del president de Fundació INCYDE de las Cámaras de Comercio, José Luis Bonet. A l’acte també hi assistirà el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.

A causa de l’aforament limitat de la incubadora, -que és un centre de treball amb maquinària industrial d’impressió-, es convoca el proper dilluns 11 de febrer els mitjans informatius, a les 11:00 hores a la seu del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (Av. Parc Logístic, 2-10) per efectuar un recorregut per les instal·lacions de la incubadora, previ a l’acte inaugural. Aquest recorregut servirà per conèixer l’equipament en persona i obtenir imatges de recurs. Els parlaments inaugurals estan previstos a les 13:00 hores.

Un cop feta la visita a les instal·lacions per part de tots mitjans, els periodistes no gràfics seran conduits a una sala de treball (Media Room) per tal de poder seguir l’acte inaugural a través de circuit tancat de televisió, mentre que els reporters gràfics seran acompanyats a un altre emplaçament per poder prendre imatges de la comitiva inaugural.

Per poder dur a terme la visita prèvia i el seguiment informatiu, serà imprescindible contactar amb el departament de premsa del Consorci de la Zona Franca a través del correu electrònic PressConsorciZF@elconsorci.esCompartiu aquest contingut