Eloi Badia inaugura la II Jornada de Serveis Funeraris Municipals “El punt d’equilibri entre oferta i demanda” : Servei de Premsa

Eloi Badia inaugura la II Jornada de Serveis Funeraris Municipals “El punt d’equilibri entre oferta i demanda”

13/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de febrer, a les 9.30 hores, a l’Auditori de B:SM (carrer de Calàbria, 66), el regidor de Presidència, Eloi Badia obrirà la II Jornada de Serveis Funeraris Municipals “El punt d’equilibri entre oferta i demanda”.

Nota per mitjans: El regidor Eloi Badia atendrà els mitjans de comunicació a les 11 hores.

Durant la jornada s’exposaran diferents models de serveis funeraris de ciutats europees i espanyoles que tenen la gestió directa de serveis funeraris i s’exposaran experiències d’altres municipis que treballen en aquesta direcció, com és el cas de Barcelona.

Hi haurà tres taules rodones que permetran conèixer de primera mà els testimoni de funeràries municipals que operen en competència amb les funeràries privades, garantint que el mercat ofereixi a la ciutadania l’accés a un servei assequible de qualitat. Hi participaran representants de ciutats com Reus, Palma, Viena, Madrid, Cadis o Còrdova i de l’associació Dret a Morir Dignament, la FAVB i la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà.





Paraules clau

funerària/ funerària pública/ serveis funeraris/