Inauguració a l’Edifici Borsí de l’exposició “Setze barris. Mil ciutats. Fotografies per a altres relats de Barcelona” : Servei de Premsa

Inauguració a l’Edifici Borsí de l’exposició “Setze barris. Mil ciutats. Fotografies per a altres relats de Barcelona”

15/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 16 de febrer, a les 12 hores, a l’Edifici Borsí (plaça de la Verònica), s’inaugurarà l’exposició “Setze barris. Mil ciutats. Fotografies per a altres relats de Barcelona”, organitzada per l’oficina del Pla de Barris conjuntament amb l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. A l’acte hi assistirà la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin.

L’exposició mostra prop de 300 fotografies dels barris on es desenvolupa el Pla de Barris, i es podrà veure entre el 16 de febrer i el 31 de març. La proposta dels fotògrafs i fotògrafes ha anat a càrrec de dos equips de treball: Andrés Antebi i Pablo González Morandi (Observatori de la Vida Quotidiana) han treballat amb Anna Oswaldo (Sant Genís dels Agudells i La Teixonera), Tanit Plana (Trinitat Vella i Vallbona), Ruido Photo (Edu Ponces i Toni Arnau: Ciutat Meridiana i Torre Baró), Joan Tomàs (Raval Sud i Gòtic Sud). I Marta Dahó i Marta Delclòs (La Comuna Fotogràfica) han treballat amb Pau Faus (El Besós i el Maresme), Julia Montilla (Bon Pastor i Baró de Viver), Xavier Ribas (Trinitat Nova i Les Roquetes), Mònica Roselló (La Verneda i La Pau) i Werker Collective (Marc Roig Blesa i Rogier Delfos: Marina del Port i Marina del Prat Vermell).

Els comissaris de l’exposició, Andrés Antebi i Pablo González Morandi (Observatori de la Vida Quotidiana) i Marta Dahó i Marta Delclòs (La Comuna Fotogràfica) estaran disponibles a partir de les 12 hores per fer entrevistes i visita guiada als mitjans.





Paraules clau

Ciutat Vella/