El barri de la Marina estrenarà un skate parc a l’estiu : Servei de Premsa

El barri de la Marina estrenarà un skate parc a l’estiu

03/03/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Demà comencen les obres i es preveu una durada de cinc mesos

L’espai estarà habilitat per practicar skate i patinatge

El projecte s’emmarca en el Pla de Barris de la Marina

Barcelona comptarà amb un nou skate parc al barri de la Marina, al districte de Sants-Montjuic, ubicat al l’explanada de la plaça del Moviment Obrer, ubicada al carrer del Foc cantonada passeig de la Zona Franca. Serà el proper estiu, ja que les obres començaran aquest gener i es preveu que s’allarguin durant cinc mesos.

 

 

La proposta de transformació i condicionament de la plaça per a la pràctica d’esports urbans de lliscament és una reivindicació veïnal que ha recollit el Pla de Barris. Aquest projecte, que s’ha consensuat de forma col·laborativa amb veïnat i el teixit associatiu del barri de la Marina, preveu un traçat on dur a terme skate i patinatge.

També es col·locarà una pèrgola que garantirà l’ombra durant el dia i servirà –també- per ubicar il·luminació per les hores fosques, vertebrant l’espai de la zona de pràctica avançada, la d’iniciació i la de relax.

El projecte, a més, inclou la creació de noves àrees d’enjardinament. Els parterres estaran conformats per peces de formigó que, també, faran la funció de bancs i límits de la zona verda. També es millorarà la il·luminació de l’àmbit, es col·locaran aparcaments de bicicletes i noves papereres.

Aquesta pista serà oberta i sense horaris, ja que la zona no compta amb veïnat ni edificis residencials a la vora.

El pressupost del projecte és de 1.011.622 euros (IVA inclòs)





Paraules clau

Sants-Montjuic/