Ada Colau participa a la taula ‘Estratègies individuals i col·lectives davant les ciberviolències de gènere’ : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la taula ‘Estratègies individuals i col·lectives davant les ciberviolències de gènere’

04/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 5 de març, a les 20 hores, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, carrer de Montalegre, 5) l’alcaldessa, Ada Colau, formarà part de la taula ‘Estratègies individuals i col·lectives davant les ciberviolències de gènere’, juntament amb Silvia Agüero (Pretendemos Gitanizar el Mundo), Alicia Murillo (activista feminista), Cristina Fallarás (escritora i periodista) i Miriam Hatibi (activista i comunicadora feminista).

Aquesta taula, que estarà moderada per Andrea Momoitio, de Pikara Magazine, forma part de la jornada ‘Ciberviolències i participació política de les dones’.

Aquesta jornada comptarà a les 19 hores amb la conferència ‘Defensores dels Drets Humans ONline. reclamant els (nostres) espais davant l’odi a càrrec de Leila Nachawati (Asociación para el Progreso de la Comunicaciones) i, seguidament, la primera taula tractarà sobre ‘Anàlisis de les ciberviolències de gènere’ amb la participació de Laia Serra (Dones Juristes) que parlarà sobre ‘Impacte en els drets fonamentals: participació política de les dones’ i Núria Vergés Donestech, que intervindrà sobre ‘Seguretat i apoderament digital’. Aquesta taula serà moderada per María Palomares (Fundación Calala Fondo de Mujeres)





Paraules clau

dona/ gènere/