Colom i Pin assisteixen a l’inici de la celebració del 20è aniversari de l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial : Servei de Premsa

Colom i Pin assisteixen a l’inici de la celebració del 20è aniversari de l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial

04/03/2019

Dimarts 5 de març, a les 11:00 hores, el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, i la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistiran al tret de sortida de la celebració del 20è aniversari de l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial.

“20 anys de vida a la Plaça Reial” comptarà amb tot un seguit d’activitats que organitza l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial. El programa d’activitats es presentarà en l’acte de demà on també s’inaugurarà l’exposició “Línia de Fuga”, un projecte fotogràfic, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que relaciona i contextualitza persones migrants, refugiades i demandats d’asil a Barcelona.

L’acte tindrà lloc al restaurant Tobogán (Plaça Reial, 10).Compartiu aquest contingut