Presentació de Bizbarcelona by Barcelona Activa 2019 : Servei de Premsa

Presentació de Bizbarcelona by Barcelona Activa 2019

05/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 6 de març, a les 12:00 hores (Palau Macaya, pg de Sant Joan, 108), el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació presenta el certamen davant de la Bizcommunity, la comunitat d’entitats que donen suport al saló.

El saló Bizbarcelona by Barcelona Activa és una trobada professional per a persones emprenedores i pimes que organitza Barcelona Activa juntament amb Fira de Barcelona. Enguany, Bizbarcelona by Barcelona Activa celebra la seva novena edició, amb l’objectiu de sumar la innovació oberta de les start-ups, empreses i corporacions a l’oferta del saló. A la presentació, a més de Gómez, hi participarà el director del saló Bizbarcelona by Barcelona Activa, Aleix Planas, i el consultor Carlos Ferreiro, que oferirà una panoràmica de les oportuntitats d’innovació oberta al saló.

Bizbarcelona by Barcelona Activa tindrà lloc el 12 i 13 de juny al Palau 8 del recinte firal de Montjuïc i està promogut per l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, ​​PIMEC, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.





Paraules clau

ocupació/