Gala Pin assisteix al pregó de les Festes de Sant Josep Oriol : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix al pregó de les Festes de Sant Josep Oriol

15/03/2019

Dissabte 16 de març, a les 11:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà al pregó de les Festes de Sant Josep Oriol, que tindrà lloc a la plaça del Pi. El pregoner d’enguany serà el guionista, director, dramaturg i veí del barri, Manel Barceló; i a l’acte també participaran el Rector de la Basílica de Santa Maria del Pi, Gaietà de Casacuberta; el President de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, Josep Lluís Esteras Gimeno; i el President de l’Associació de Comerciants i Veïns de la Plaça de Sant Josep Oriol, Eloi Martí Pujol.

Les Festes de Sant Josep Oriol tindran lloc del 16 al 24 de març.

 

 Compartiu aquest contingut