La Sala Ciutat obre al públic un nou Altell Il·lustrat i presenta el llibre que recull set versions murals creades per il·lustradors i il·lustradores : Servei de Premsa

La Sala Ciutat obre al públic un nou Altell Il·lustrat i presenta el llibre que recull set versions murals creades per il·lustradors i il·lustradores

27/03/2019

L’Altell il·lustrat és una instal·lació gràfica feta a les parets de la Sala Ciutat, llibreria de referència de la nostra ciutat, i que té l’objectiu de donar visibilitat als il·lustradors i il·lustradores.

El nou mural gràfic que es presenta és obra de Pau Gasol i Carles Murillo, i està inspirat en la reedició del llibre Barcelones, de Manuel Vázquez Montalbán.

L’Ajuntament de Barcelona publica l’Altell Il·lustrat, un llibre que deixa constància de les obres exposades i que mostra la qualitat de la il·lustració que es fa a Barcelona. Les intervencions artístiques de María Corte, Joan Negrescolor, Gina Thorstensen, Miguel Bustos, Lalalimola (Sandra Navarro), Lu_J_Son (Tomás Langarita), Pau Gasol i Carles Murillo, són les que es recullen en el llibre.

El llibre forma part de la col·lecció Carnet de Voyage, amb més de 30 títols al seu catàleg, on il·lustradors i il·lustradores de Barcelona interpreten els barris i el paisatge de la ciutat. Amb aquesta col·lecció, l’Ajuntament de Barcelona vol potenciar el talent dels creadors de la nostra ciutat.

Trobareu el dossier de premsa aquí.Compartiu aquest contingut