Escollides les tres propostes guanyadores del concurs per consolidar el parc dels Tres Turons com a gran pulmó verd de Barcelona : Servei de Premsa

Escollides les tres propostes guanyadores del concurs per consolidar el parc dels Tres Turons com a gran pulmó verd de Barcelona

05/04/2019

Ja s’ha resolt el concurs convocat pel Govern municipal per definir un full de ruta únic amb mirada global que, a partir del planejament de 2010, permeti dibuixar el futur del parc sota criteris de gestió del verd i la biodiversitat, l’aigua i l’energia

El projecte ‘El Camí és la Natura’ definirà l’estructura de camins a l’entorn dels turons; la proposta ‘Ordre i Aventura’, la millora de la continuïtat de les vores del parc, i ‘Co_Habitar Natures’ s’encarregarà dels entorns de les pedreres de Can Baró

Els guanyadors tindran quatre mesos i mig per redactar els avantprojectes, que ja incorporaran la participació ciutadana i seran la base a partir de la qual l’Ajuntament consensuarà amb el veïnat el projecte definitiu per al parc

 

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut