Ada Colau assisteix a la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona

08/04/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 9 d’abril, a les 17:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau assistirà a la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

A l’acte assistirà el Comissari superior David Boneta, Cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, el Comissionat de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, el Comissari Carles Anfruns, Cap de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona,  i l’Intendent Ignasi Teixidó, Sotscap de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, entre d’altres comandaments regionals.

L’acte tindrà lloc dimarts, 9 d’abril de 2019, a les 17:00 h al Palau de Congressos de Barcelona (Av. Maria Cristina, s/n), al recinte de Fira de Barcelona. En el decurs de l’acte es lliuraran felicitacions i medalles a membres del cos, policies locals, personal del servei d’administració, membres de la judicatura i ciutadans.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi caldrà que s’acreditin prèviament. Es prega confirmació d’assistència per correu electrònic a l’adreça comunicacio.mossos@gencat.cat





Paraules clau

prevenció/ seguretat/