Amadeu Recasens assisteix al Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers : Servei de Premsa

Amadeu Recasens assisteix al Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers

11/04/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 12 d’abril, a les 12:30 hores, el Comissionat de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, assistirà al Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers que se celebra a la plaça de l’Univers (Av. Maria Cristina ).

El Concurs, organitzat pels Bombers de Barcelona, els Bombers de la Generalitat i el Servei Català de Trànsit,  va començar dilluns, i han participat un total de 31 equips,  15 de Bombers de Barcelona i 16 dels Bombers de la Generalitat.

Els millors equips classificats participaran al “XV Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico”, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de maig a València.

Els rescats en accidents de trànsit són actuacions on la ràpida operativitat en les maniobres de rescat són vitals. Per això, la formació dels efectius d’emergències és molt important.

En aquest sentit, els concursos, més enllà d’una competició, són el marc ideal per implementar els nous procediments d’intervenció en accidents de trànsit i per dinamitzar professionalment l’actuació i fomentar l’intercanvi de tècniques i metodologies de treball.

La cloenda del concurs serà a les 19:00 hores i assistirà el director de Bombers de Barcelona, Sebastià Massaguè.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/