Laia Ortiz i Miquel Àngel Essomba assisteixen a l’Audiència Pública de nois i noies, sota el títol “Barcelona, ciutat de pau” : Servei de Premsa

Laia Ortiz i Miquel Àngel Essomba assisteixen a l’Audiència Pública de nois i noies, sota el títol “Barcelona, ciutat de pau”

29/04/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 30 d’abril a les 10h, (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, assistiran a l’Audiència Pública de nois i noies, en la qual han treballat en aquesta edició sota el lema “Barcelona, ciutat de pau”.

Aproximadament 250 nois i noies participaran a l’acte. Ho faran en representació dels més de 1.600 infants dels 37 centres educatius que han participat a la XXIV Audiència Pública, acompanyats del seu professorat.

L’Ajuntament de Barcelona convoca audiències públiques per als i les joves des de fa 24 anys. Mitjançant aquestes audiències  els infants de la ciutat proposen al consistori suggeriments i idees per a la millora de la vida d’infants i joves, i de la ciutadania en general. Hi participen noies i noies escolaritzats en 6è de primària, secundària, batxillerat, i educació especial.





Paraules clau

educació/